linde-vooraanzicht

Aan de Linde geheel
Het is ook mogelijk om het gehele terrein van Aan de Linde in Maasbree af te huren. U heeft dan de beschikking over de accommodaties de Vrijbuiter en de Flierefluiter samen geschikt voor 48 personen, beide recreatieruimtes en alle speelruimte rondom de accommodaties. Bent u met meer dan 48 personen, dan is het mogelijk ( tot ongeveer 100 personen) om deze onder te brengen in eigen kampeermiddelen. Er is voldoende ruimte waar een tent, caravan of camper met stroomaansluitingen geplaatst kan worden. De sanitaire voorzieningen hiervoor zijn aanwezig. Overdag kunt u met z’n allen samen zijn in de recreatieruimtes en overnachten kan in het eigen meegebrachte kampeermiddel. Op deze wijze kunt u met een zeer grote groep het gehele terrein aan de Linde voor u privé afhuren.

Aan de Linde is een unieke locatie voor uw familieweekend, familiereünie of andere groepsvakantie. De locatie is vrij van de bewoonde wereld gelegen. Rondom de accommodaties is zeer veel ruimte waar u allerlei activiteiten kunt organiseren. Van een voetbal of volleybaltoernooi tot een zeskamp of BBQ. De recreatieruimte en ruimte rondom de accommodaties geeft u alle vrijheid om activiteiten te organiseren.

Aan de Linde geheel biedt u 5 verschillende accommodaties met in totaal 6 slaapkamers en 1 slaapzaal. Beide recreatieruimten met twee royale keukens met 6 pitsfornuis, vaatwasser, oven, magnetron, diepvries en koelkasten. Er is een zitkamer en zithoek met tv en dvd-speler en een eettafel waaraan gegeten kan worden. Er zijn een dartboard, voetbaltafel, tafeltennistafel, skelters en een trampoline aanwezig. In totaal zijn er in de accommodaties 6 toiletten en 5 douches aanwezig. Voor de mensen die overnachten in een eigen kampeermiddel zijn extra sanitaire voorzieningen aanwezig.

Voor exactere informatie over de indeling en de aanwezige voorzieningen kunt u op de pagina’s van de Vrijbuiter en Flierefluiter kijken.

Bekijk Foto's Aan de Linde
Bekijk Prijzen & Beschikbaarheid Aan de Linde

Ga naar boven